Hvordan å plante appelsintrær

October 19

Appelsintrær er et flott tillegg til eventuelle tunet. Full av frodige farger, frisk frukt og enda gir fin lav skygge for en lat ettermiddag, deres bruker er uendelige. Mens du mest sannsynlig trenger å være i en varm sørlige klima å dyrke dem i Amerika, kan du også vokse dem i en stor gryte hjemme i flere år også. Her er noen tips om hvordan å plante appelsintrær!

Instruksjoner

•Velg en plassering inne din gårdsplass. Appelsintrær foretrekker full sol eller så mye sol som du kan muligens gi inne din gårdsplass. De vil også trives i liten eller delvis skyggen av høye trær som eik eller evergreen. Også finne jord i hagen din som er tørre og modig. Hvis slike jord ikke finnes, legge kompost å hjelpe avløp bedre og dermed bli mer tørre.

•Klar området. Når du har funnet en plassering i hagen din, klar området. Kontroller at det er ingen ugress, trestubber, store steiner eller annet rusk som vil hemme veksten av oransje treet. Når slike avfall er fjernet, rake området.

•Moisten røttene. Antar du allerede har kjøpt oransje treet, legge den i en stor bøtte med vann slik at røttene vil fukte. Forlate treet i en bøtte for en time vil være nok.

•Measure plante området. Dette holder treet oppover og fordelt røttene på jorden; Dette vil fortelle deg hvor stor hullet må være. Det bør være bred nok til å omfatte alle røttene.

•Dig hullet. Dybden av din hull bør være i direkte forhold til dybden som oransje treet har sittet i sin gryte. Hullet skal om lag 3 inches kortere, slik at potting jord hviler 3 inches over din gården jord.

•Kontroller plasseringen av bud unionen. Det bør være over jord nivået når treet i sin hullet.

•Fyll i jord. Gjøre dette slik at hullet er halvparten dekkes. Så klapp jord fast for å fjerne eventuelle luftlommer. Deretter fylle resten av hullet med vann. Tillat å bosette og deretter fylle ut resten av hullet med mer skitt å fullføre planting.

•Build et basseng. Appelsintrær trenger mye vann. Kontroller at du bygge en bassenget rundt treet som inneholder ca 10 galle av vann. Dette vil fungere som en "fange" for treet når det regner eller er vannet, for å sikre at den får tilstrekkelig vann! Gratulerer, har du bare lært hvordan å plante appelsintrær!

Tips og advarsler

  • Ulike arter av appelsintrær modnes på ulike tider av året. Følgende er noen generelle tidsplaner for hvordan modnes. Macetera modner fra februar juni. Valencia modner fra mars gjennom juni. Robertson navlen og Washington navle modnes midten av November til begynnelsen av mars.
  • Det tar mellom 3 og 4 år for oransje treet å bære frukt.