Hvordan å plante Amaryllis innendørs

October 28

Hvordan å plante Amaryllis innendørs

Amaryllis, en stor, vakker blomst som er vokst fra en lyspære, er perfekt for voksende innendørs siden det ikke trenger å bli kjølt under sine dormancy. Økende amaryllis inne er enklere enn du kanskje tror, og selv den mest uerfarne gartneren kan lykkes på. Det viktigste å huske på når økende amaryllis innendørs er tiden av året du plante, type jord du bruker og hvor mye sollys anlegget krever.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Plant amaryllis lyspærer i slutten av oktober. De fleste blomsterløk krever flere måneder uvirksom før de kan plantes. Amaryllis lyspærer er ikke annerledes. Pærer trives i loamy jord, som kan enten kjøpt hos din lokale hage senter eller laget hjemme ved å blande en del potting jord, en del grov sand og en del loamy jord sammen.

•Bruk en pott i forhold til pære. En god tommelfingerregel er å la 1 tomme plass mellom pære og kanten av potten på alle sider av pære. Fyll kjelen 3/4 full med jord. Husk å bruke en pott som er tungt nok til å støtte amaryllis når det er i full blomst.

•Plasser amaryllis pære i midten av jord og fylle potten med mer jord til halvdel av pære er gravlagt. Vann jord grundig og holde jorda fuktig til pære begynner å blomstre. Når lyspæren har produsert blomster, vann anlegget oftere. Holde potten i varm solrik vindu fra kulde utkast.

Tips og advarsler

  • For å forlenge levetiden på din amaryllis blomstrer, trimme noen visnet blomster ved å kutte stilken ca 2 inches fra bunnen av anlegget. Fortsette å vanne planten til September, og deretter plassere potten i en varm, mørk skapet eller skap og la planten dvalemodus. I slutten av oktober, plasserer anlegget tilbake i et solfylt vindu og gjenta prosessen. Bruke vannløselig gjødsel hver sjette uke.