Hvordan å plante agurker

December 8

Økende ditt eget Agurker er en flott måte å gi ferske grønnsaker for din familie om sommeren. Det tar ikke mye plass; Blomstene er pen og gleden av innhøstingen er fantastisk. Her er alt du trenger å gjøre for å sørge for at din vil vokse godt.

Instruksjoner

•Prepare området der du vil plante agurk frø i et solfylt godt drenert av hagen din. Først grave ned for å løsne jorden med en spade. Snu jorda og deretter nytt grave den. Ta ut alle steiner eller store stokker.

•Decide hvor mange agurk planter du vil; to eller tre vil gi nok agurker for en familie å spise fersk. Hvis du planlegger å gjøre pickles eller nyte av din agurk og du også har en stor mengde plass i hagen din, så må du plante mer. For hver to eller tre planter, vil du måtte haugen opp jord å gjøre en bakke.

•Pile opp jord slik at det er en bakke som står med seks til åtte inches høy og har en diameter på ca to føtter. Åsene får agurk vinstokker å vokse ut og ned til hagen din. Bruke fingeren eller en liten pinne for å bore seks små hull i hver bakke. Gjøre hullene omtrent en tomme dyp starter på toppen av åsen. Lage hull minst tre inches fra hverandre.

•Plasser en agurk frø i hvert hull. Fylle hullene med skitt, deretter vann. Holde åsene fuktig til seedlings spire i én eller to uker.

•Når seedlings vokse deres første ekte settet med agurk blader (de første to bladene ikke teller), tynne plantene slik at bare to eller tre planter er på hver bakke. Hvis du har flere agurk plantene enn du kan bruke, gi dem til en venn eller bidra dem til et fellesareal. Det tar ca seks uker for slangeagurker modne.