Hvordan å plante Agastache Rupestris fra frø

October 9

Agastache rupestris er av en plante i mint familien kjent flere forskjellige felles navn, inkludert anis hyssop, lakris hyssop, solnedgang hyssop og threadleaf gigantiske hyssop. Det vokser til 2 fot i høyden og oransje blomster med lilla knopper. Agastache rupestris stammer fra fjellområdene i det sørvestlige USA og nordlige Mexico. Det vokser lett fra frø og er populær blant hjem gartnere for sin evne til trives i tørt klima med dårlig jordsmonn.

Instruksjoner

•Grow Agastache rupestris i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 5 til 8. Det kan trives i områder der minimum årlige gjennomsnittstemperaturen er mellom 20 og 20 grader Fahrenheit.

•Velg en plante nettsted. Agastache rupestris gjør best i full sol, men det kan tåle litt skygge. Det tåler også en rekke jord typer, så lenge den har god drenering. PH i jorda kan være mildt Sure å mildt alkalisk.

•SOW Agastache rupestris frø direkte på jord våren når det ikke lenger fare for frost. Dekk frøene med et meget tynt lag jord. Vann frøene i jorden.

•Et Agastache rupestris sparsomt og sikre jord tørker ut helt før vanning igjen. Fjerne mindre planter som de vokser å oppnå en avstand på ca 18 inches. Duk bør sensommeren tidlig falle. Anlegget krever lite vedlikehold når det er opprettet.

•Tillat seedheads av Agastache rupestris tørke på anlegget. Fjerne den tørre seedheads med beskjæringssakser og samle frø.

•Apply et 2-tommers lag mulch å beskytte Agastache rupestris i kaldere klima. Fyll en plante brett med potting jord og sår frø i skuffen. Holde skuffen inni om vinteren og transplantere dem utenfor etter de siste frost.