Hvordan å passere en komprimering Test

October 12

Hvordan å passere en komprimering Test

Komprimering tester er utført av en region eller kommunen regjering. Den styrende organer gjennomføre en proctor test for å fastslå kravene til fuktighet og tetthet i jorda for riktig kompaksjon. Entreprenør eller hus mikser og komprimerer jorda i spesifikasjonene til proctor resultatene, så byrået inspektør tester jord for å fastslå om det oppfyller spesifikasjonene. Jord komprimering er et produkt av jordtype, vanninnhold og tetthet. Blande riktig mengde vann med jord og tilstrekkelig sammenpakkingen det er hvordan å passere en komprimering test.

Instruksjoner

•Examine til proctor testresultater. Resultatene angi vann innhold og tetthet krav. For eksempel krever leire vanligvis mellom 10 og 15 prosent vann innhold komprimere til 95 prosent tetthet eller større. På den annen side, er grus like tett med eller uten vann. Som et resultat, krever grus ingen komprimering. Jo større mengder i jord, lavere vann prosent kravene.

•Mix jord med vann. Spray jord og slå den over. Churn jord med implementere av en maskin, bøtte med en gravemaskin for eksempel til jord er jevnt mettet. Igjen, det mer rock i jord, mindre vann tilsvare proctor test spesifikasjoner; mindre bøter i jord, jo mer vann til å høyne tetthet under komprimering. Men med mye vann, jord ikke kompakt. Fuktig jord er nødvendig for å passere en komprimering test, ikke soupy gjørme. Feile på siden av varsomhet. Hvis det er for lite vann i jord, kan du legge til flere. Hvis jorden er for vått, er fjerner fuktighet vanskelig og tidkrevende.

•Transport jord til påkrevd lokasjon med loader, Traktorgravere eller dumper. Spre materiale leiligheten slik at den nye reise jevnt over jorden. Passerer jumping jack, sauer fot roller eller plate komprimator over jorda 10 eller flere ganger, da begynne inspisere jord på den neste flere passerer. Riktig komprimerte jord, med passende fuktighetsinnhold, beholdes som komprimatoren passerer over den. Jord som er for vått, for tørr eller utilstrekkelig komprimerte ruller foran og bak komprimatoren.