Hvordan å passe Lamellgardiner

October 1

Loddrette persienner åpent fra høyre til venstre, i motsetning til Vannrette persienner som går opp og ned åpne og lukke. Dette betyr Lamellgardiner har en forhåndsbestemt høyde og hvis du monterer headrail på feil høyden, loddrette slats ikke passer mellom headrail og gulvet. Du må ta flere mål å finne hvordan å passe Lamellgardiner. En enkel målebånd vil hjelpe deg umåtelig.

Instruksjoner

•Measure totale høyden for loddrett blind fra undersiden av slat øverst i headrail. Denne informasjonen vises også på emballasjen for loddrett blinde.

•Legg 2 inches til faktiske høyden av blinde. Dette gir gulvet klaring så slats ikke treffer gulvet. Dette nummeret gir deg tilpasset høyden blind.

•Measure høyden på veggen fra taket til gulvet i begge ender av vinduskarmen. Legg begge tallene og deretter dele tallet med to for å få den gjennomsnittlige høyden av taket. Dette vil hjelpe konto for eventuelle uoverensstemmelser i takhøyde.

•Subtract høyden blind fra høyden på veggen. Dette forteller deg hvor langt ned fra taket må du sette din headrail.

•Measure fra taket på hvor du fikk i trinn 4 i hver ende av vinduskarmen og sted en blyant merke. Toppen av headrail går mot disse merkene. Målingen gir ikke bare riktig bakkeklaring, det holder også headrail nivået med taket. Dette vil gi illusjonen som taket kjører perfekt vinkelrett på taket.