Hvordan å passe gardiner til et vindu

September 20

Well-Chosen gardiner kan forsterke lyset i et rom, ramme visningene og gir en følelse av velvære eller eleganse. Men når dårlig valgt, gardiner kan såre tommelen som stjeler oppmerksomheten fra alle de andre nøye utvalgte elementene i interiøret. Mens stoff, mønster og farge spiller en viktig rolle i å velge rett gardiner, er riktig montering gardiner til stil, form og størrelse på vinduet like viktig. Ved å følge noen enkle retningslinjene og måle nøye, alle kan ha gode resultater når passende gardiner til et vindu.

Instruksjoner

•Determine hva slags vindu du er dressing. Forskjellige stilarter av windows er naturlig tilpasset ulike stiler av gardiner. Casement windows, vanligvis finner i eldre boliger, vanligvis ser best med korte gardiner (slutter på terskel) plassert rett innenfor rammen. Men hvis du foretrekker å bruke en lang gardin på et casement vindu, bør de plasseres utenfor rammen. Skyvevinduer er ofte funnet er historiske hus og regnes en elegant funksjon. Derfor henges gardiner på skyvevinduer over og utenfor rammen for ikke å skjule deres skjønnhet. Den samme retningslinjen kan følges for farget glass eller andre dekorative windows eller windows som tilbyr flott utsikt, som Vinduer.

•Pinpoint stil gardin du foretrekker. Generelt formelle gardiner vil komme fra toppen av taket og dammen litt eller bare skumme gulvet og de kan ha en svært tung drapere, som betyr mer stoff vil være nødvendig. Casual gardiner kan ligge flatt mot vinduet innenfor rammen og krever svært lite materiale.

•Measure høyden og bredden på området du din gardiner å dekke. Husk, du kan velge en gardin stil som dekker mye mer enn den faktiske vindu plassen, så måle vinduet kan være irrelevant.

•Purchase materiale eller forhåndslagde paneler i henhold til målinger. Ikke skimp. Vedta en "nær nok" holdning vil sannsynligvis føre til frustrasjon og misnøye når du henge gardinene.

Tips og advarsler

  • Enten du kjøper materiale eller forhåndslagde paneler, Tillat nok ekstra yardage draping. For eksempel, hvis plassen du ønsker å dekke 20 inches bredt, vil generelt 30 inches av materiale for å dekke det - slik at gardinene for å henge med en liten drapere. Hvis du foretrekker en mer formell eller elegante utseende, er det mulig at du må doble eller tredoble mengden av stoffet for å oppnå en meget dyp drapere.
  • Noen ganger er det vanskelig å finne forhåndslagde gardiner lenge nok til å nå fra gulvet til taket, selv når veggene er en standard høyde. Vurdere å kjøpe en ekstra panel i samme eller en kontrastfarge å sy på bunnen og forlenge lengden. Hvis du ikke sy, kan dette prosjektet gjort relativt billig av en syerske.