Hvordan å passe en utvendig dør

February 2

Montering en utsiden døren er en vanskelig prosess som krever en slu oppmerksomhet på detaljer og en sterk dedikasjon til helt jobben riktig. Montering en utvendig dør kan være et nødvendig skritt i remodeling prosessen og kan spare deg hundrevis av dollar i Arbeiderpartiet og installasjon kostnader hvis gjort selv. Mens det kan være en vanskelig prosess, er det absolutt gjennomførbart hvis du følger de riktige instruksjonene.

Instruksjoner

Stå et sted døren foran eksisterende dørkarmen og bruke en blyant merke justeringene i døren som må gjøres. Kontroller at det er en to-tre mm gapet mellom døra og rammen på begge sider og øverst for å gjøre plass for nødvendig hengsel tilkobling og bevegelse.

•Bruk et fly barbere bort tre langs siden av døren. Alltid starte ved døren og gå mot midten. Hvis du må foreta justeringer som er mer enn 1/2 tommers, anbefales det å bruke en sirkelsag som gjør for en lettere trimmer. Fortsette å trimme tre før den har nådd den nødvendige størrelsen for å passe dørkarmen. Aldri barbere tre i merkede blyant linjene.

•Mark posisjon der døren hengsler vil legge på dørkarmen. Hold døren oppreist mot der døren vil plasseres og gjøre presise merker bruker pencil om hvor hengselet kobles. Bore pilot hull inn døren i de merkede stedene å hindre at døren deling når det legges hengslene.

•Sett hengslene til døren bruker skruene som passer hengslene du har tenkt å bruke (størrelsen varierer avhengig av hengslene). Skru hengslene på plass ved å feste eneste skruen til hver først og tester for å se at døren åpnes og lukkes. Når testen er fullført, bore i resten av skruene. Fullføre en siste test at døren åpnes og lukkes normalt og at døren er nivå.