Hvordan å passe en barneseng i et rom

July 26

Planlegge en baby er utfordrende, spennende og skremmende samtidig. Du kan nyte ser på møbler og leker, stress ut om hvordan du vil betale for elementene og deretter bli forskrekket ved tanken på faktisk å ta vare på en baby. Finne ut hvordan å passe en barneseng i barnerommet er minst av bekymringene dine, men det er fortsatt en nødvendig del av forberedelsene for babyen.

Instruksjoner

•Determine hva du trenger i rommet. En baby krever ikke mye av møbler, elementer som et stellebord, dresser og en komfortabel stol for mor og far er alt du trenger i tillegg til sengen.

•Plan plass. Måle rom og brukbare lengden på hver vegg slik at du vet hvor mye plass du har å jobbe med. Deretter måle hvert element av møbler du bringe inn i rommet. Dette hjelper deg med å sikre at sengen passer rommet.

•Arrange rommet med sikkerhet i tankene. Ikke plass sengen i windows eller nær gardin strenger, på grunn av kvelning problemer.

•Plasser barneseng i rommet første og ordne resten av møblene rundt, slik at den passer i rommet.

Tips og advarsler

  • Vurdere en mini barneseng Hvis ditt space er for liten for en full-sized barneseng. Du må erstatte den som barnet vokser, men du kan være i en annen situasjon ved dette punktet.