Hvordan å passe bad lys

December 30

Hvordan å passe bad lys

Bad lys generelt må ha en feed kabel---kabelen som leverer kilden til makt---kommer inn i bunnen av boksen lysbryter. En andre kabel kreves fra toppen av boksen lysbryter til plasseringen av taket eller veggen lys. Når aktivert, tillater enveis lysbryter makt å nå den lette innslag. Når den er slått av, bryter det den elektriske kretsen så ingen makt kan passere gjennom til lys. Kabelen er vanligvis 12/2 eller 14/2. Sjekk med lokale arbeidstillatelse office for alle krav først.

Instruksjoner

Slå av strømmen på viktigste sikringsskapet. Installere boksen lysbryter 48 tommer fra gulvet til toppen av boksen (Sjekk lokale arbeidstillatelse krav for eventuelle avvik). Kjør kraft feed kabel i bunnen av lysbryteren slik at 12 inches av kabelen inn i boksen. Skruen eller nagle boksen lys fixture på ønsket sted på taket eller veggen. Bore hull i nødvendig bjelkene/stenderne med 3/4-tommers tre borekronen, opprette en rute for kabelen til å gå fra bryteren til taket lampen. Bore i midten av hver stud/bjelke.

• Kjør kabelen fra toppen av lyset skifte boksen gjennom hullene i bjelkene/stenderne og i boksen tak innslag. Tillate 12 inches boksen lysbryter og boksen tak innslag. Stripe kabel sheathing innenfra kabler i både boksen bryteren og tak innslag. Trim endene av alle kabler (3/4 tommer) med en arbeider kniven slik at bare ledningen er utsatt.

•Kople hvit ledning slutten i boksen taket på hvit ledning slutten av taket lampen, ved hjelp av en wire mutter. Gjør det samme for alle svarte ledninger. Hvis boksen taket lampen er metall, vil det ha grønn jording knyttet til den. Koble denne ledningen til andre grønne ledninger. Installer innslag monteringsskruer boksen innslag. Også installere lyspærer og nyanser.

•Installer lysbryter ved å koble alle grønne kabler sammen med en ledning mutter. Hvis det er en grønn ledning koblet til boksen, Inkluder også. Koble de hvite ledningene med en ledning mutter. Koble to svarte ledninger til de to skruene på lysbryter---skruer kan være på samme side eller motsatt side. Skru lysbryteren av og skruen på lysbryter forsiden. Slå på strømmen på viktigste sikringsskapet. Slå på lysbryteren Kontroller at lyset fungerer.

Tips og advarsler

  • Hvis du er usikker på hvordan du arbeider med elektrisitet, alltid kontakte en kvalifisert elektriker.