Hvordan å pakke av rensemiddel

November 18

iRobot er et selskap dedikert til å lage roboter for privat og kommersiell bruk. En av Irobot's mest populære produkter, av, er designet for å rengjøre innvendig gulv, som keramiske fliser, lineoleum og tregulv. Scoob feier og mopper gulv med en Clorox rensemiddel som er utviklet for å fjerne smuss og flekker. Etter rengjøring, Scoob tørker gulv og fjerner alle gjenværende løsning. Av roboten går utenfor et batteri som må lades etter hver bruk.

Instruksjoner

•Løft opp håndtaket på den av tanken å åpne den. Dra oppover for å fjerne tanken fra kroppen av roboten. Plass tanken på et flatt underlag, for eksempel gulvet eller bordet.

•Fyll din av måling kopp med Clorox rensemiddel. Hell løsningen i "ren" siden av din av tanken. Fylle resten av "ren" siden av tanken med kaldt vann. Unngå helle noe vann inn i "skitne" side av akvariet, som dette vil hindre din av riktig tørker gulvet etter mopping.

•Lukk Tanklokket og sted akvariet tilbake på roboten til du hører en solid "Klikk" lyd.

Tips og advarsler

  • Kjøp Clorox rensemiddel for av roboten på noen iRobot forhandler, inkludert mål, Sears og Amazon.com.
  • Unngå å bruke rent vann eller eddik vann for å vaske gulvet med en av robot. Bruk bare godkjent av iRobot Clorox rensemiddel.