Hvordan å overvintre en Cavendish banan

May 15

Hvordan å overvintre en Cavendish banan

Er bananer planter, i stedet for tradisjonelle trær, og vokser i tropiske og subtropiske områder rundt om i verden. Plantene vokser fra corms eller rotstokker, produsere en stor blomst stilken samtidig og krever 10 til 15 måneder frostfritt vokser til å produsere sine frukter. Cavendish kultivarer vokse i store dverg varianter og konto for de fleste kommersielle banan produksjon. Disse plantene vokser bare til 53 grader Fahrenheit og krever i områder med kaldere vintertemperaturer. Hvis du bor i et varmt område av landet, bruk gressmalingsklaffen for å beskytte Cavendish bananer i vinter. Hvis du bor i et kjøligere, ta noen ekstra skritt.

Instruksjoner

•Hold Cavendish beskyttet bananer moderat i US Department of Agriculture voksende soner 10 og 11 å opprettholde vekst og produksjon. Hope 3 til 4 inches av organisk mulch rundt banan planter i høst å holde corms varmt og fuktig.

•Legg ekstra beskyttelse i kaldere soner. Hvis du har Cavendish bananer i potter, flytte dem innendørs før den første frosten. Holde dem varme områder med god luftsirkulasjon og full naturlig eller kunstig lys. Hvis du har Cavendish bananer i bakken, vikle tepper, plastfolie eller burlap rundt stammene av trærne når temperaturene slippe til 50 grader Fahrenheit. Sikre tepper med duct tape eller hyssing bånd.

•Throw tepper og ark over banan planter hver kveld for å beskytte bladverket mot frost. Sikre disse tepper til bagasjerommet gulvbelegg med tape for å holde dem fra å blåse ut i natt. Fjern disse gulvbelegg hver morgen for å tillate sol og luft eksponering for fortsatt vekst.

Tips og advarsler

  • Cavendish bananer overleve til 28 grader Fahrenheit for korte perioder, men oppleve løvverk dieback.