Hvordan å overvåke CCTV med en BlackBerry

November 6

Mange hjem og kontor bruk lukket krets TV (CCTV) kamera systemer til å overvåke og registrere overvåking opptakene. Vanlige bruksområder inkluderer holder øye med enkeltpersoner ansvarlig for barneomsorg, avskrekke tyver og sørge for at ansatte bor ærlig. Problemet i fortiden var at disse systemene hadde overvåkes fra et sted på området. Med fremskritt innen mobilt Internett-teknologi er det imidlertid mulig å streame disse video forer å en BlackBerry SmartPhone med riktig program og kamerasystem installert.

Instruksjoner

•Purchase og installere et VCA-system med IP-kameraer som kobles til en PC og støtter Internett streaming eller en frittstående digital video-opptak (DVR) enhet som er Internett-klar. Det finnes mange forskjellige muligheter og valg avhenger ser behov og budsjett (se ressurser).

•Last ned og installere programmet BlackBerry for CCTV-systemet. Følg instruksjonene for å konfigurere programmet for BlackBerry modellen og CCTV oppsett.

•Vri på CCTV system og kontroller at alle kameraene kringkaster sine respektive bilder. Slå på PCen eller TVEN og gjennom kameraet kanaler å se at hver av kameraer er riktig installert og rettet mot ønsket område.

•Installer kringkasting programvaren på PCen og kontroller at det er koblet til Internett. Brukere med frittstående DVR systemer bare koble ruteren til Internett-kontakten på baksiden av enheten. De fleste brukere må kontrakt en fast IP-adresse for å gjøre systemet tilgjengelig eksternt. En fast IP-adresse betyr at bestemte eksterne IP-adressen for base PC eller DVR enhet er alltid den samme. Uten en fast IP, vil BlackBerry-programmet ikke kunne koble til CCTV.

•Starte fjernkontrollen visningsprogram på BlackBerry og følg instruksjonene på skjermen for å koble til telefonen CCTV systemet eksternt. BlackBerry må ha dataabonnement for Internett-tilgang eller en Wi-Fi-tilkobling for å overvåke CCTV-kameraer.

Tips og advarsler

  • Mange programmer lar brukere enkelt konvertere deres eksisterende webkameraer til eksternt tilgjengelig adaptere uten ekstra utstyr som er nødvendig.