Hvordan å ordne vegg Cubbies

February 7

Veggen cubbies er en effektiv måte å lagre mindre elementer i steder hvor ingen tidligere lagring evner eksisterte. Cubbies feste til veggen i forskjellige konfigurasjoner og fungere som en kombinasjon hylle og dresser skuff for knickknacks, klær og andre lette eiendeler. Veggen cubbies har justerbar konfigurasjoner så kan du ordne dem etter bestemte mellomrom behov og den tilgjengelige veggplass av rommet.

Instruksjoner

•Measure høyden og bredden på veggen med et målebånd å bestemme hvor mye plass du har å jobbe med. Likeledes, måle cubbie størrelser. Bare måle til kanten av døren i rommet slik at en cubbie ikke blokkere døren åpnes.

•Plasser en rad med cubbies nederst på veggen. Bestemme en høyde som er mest praktisk for deg å nå. Cubbies er ofte den samme størrelse, men hvis de varierer, bruker større de på nederste rad og deretter mindre ovenfor.

•Plasser andre cubbies på lavere seg slik de er alle berøre hverandre. Hvis du ikke trenger å bruke at mange skille dem så de er ikke gruppert sammen på veggen og få en mer dekorativ utseende. For større antall hjelpe de støtte hverandre når deres sider er rørende.

•Hang i cubbies nær toppen av konfigurasjonen litt innover fra som er under dem, lage en hylleplass på sidene av cubbies. Dette er nyttig for å plassere små bilder og pyntegjenstander.

Tips og advarsler

  • Trekke ut mer komplisert cubbie konfigurasjoner på papir før henge dem på veggen å forhindre feil. Merke veggen med blyant der hver cubbie går for å sikre de henger riktig og jevnt.