Hvordan å ordne møbler med en omfangsrik Recliner

March 4

Overstuffed og omfangsrik hvilestoler er perfekte for avslapning og se på TV eller lese en bok; men selv om disse store hvilestoler er svært komfortable, de tar opp mye plass og begrense møbler-arrangere alternativer. Likevel med noen forethought kan du finne det perfekte stedet for din recliner og bygge andre møbler på en attraktiv måte.

Instruksjoner

•Bruk en blyant til å tegne et diagram av levende rom dimensjonene på et stykke papir, inkludert vindu posisjoner og døråpninger. Før du flytter selv et enkelt stykke møbler, kan du eksperimentere med arrangementer på notatet. Dette vil gi deg en følelse før tiden for hvordan ulike arrangementer vil se.

•Measure recliner lengden når det er tilbakelent. Mål også bredden på stolen. Skriv disse målingene ned på papiret. Måle dine andre biter av møbler og legge disse målene til diagrammet.

•Bruk møbler målingene, prøve ut forskjellige arrangementer i diagrammet. Start med plasseringen av stolen, som har mest krav i form av plass. Den skal plasseres langt nok unna dører og gangveier at når stolen er tilbakelent ikke vil blokkere dette. Det må også være langt fra en vegg å ikke treffe det når reclining. Dette begrenser hvor du kan plassere stolen, så du bør finne det perfekte stedet raskt. Når det er funnet, eksperimentere med plasseringer av andre møbler.

•Gå til plassen du ønsker stolen din i og måle det å sikre at det vil passe.

•Plasser stolen på angitt sted. Sitter på den og hvile for å teste at det faktisk ikke være i veien for dører eller gangveier.

•Arrange andre møbler biter rundt stolen, langt nok unna at de ikke vil forstyrre stolens funksjon. Andre stoler bør likevel ikke lenger unna enn åtte fot, foreslår bedre hjem og hage.