Hvordan å ordne en stue med tre innganger

February 20

Hvordan å ordne en stue med tre innganger

Hvis stuen har tre innganger, kan det være litt vanskelig å gi en varm og innbydende utseende på grunn av all åpen plass. Du kan gjøre rommet et behagelig samlingssted for venner og familie ved hjelp av møbler plassering og pyntegjenstander, men.

Skille sitteplasser ordninger

En av de viktigste tingene å vurdere når dekorere et oppholdsrom er hvordan du vil gruppere møbler. Opprette et område som oppfordrer familiemedlemmer og gjester til å samhandle med hverandre ved å opprette komfortable sitteområder. Du kan plassere en sofa og salongbord nær en inngang, to lesing stoler og et lite bord i nærheten en annen, og en kjærlighet sete og en stående lampe av den siste. Kontroller at stolene møte rommets brennpunkt, for eksempel en TV eller peis.

Sentrale Arrangement

Stuen har tre innganger, som døråpninger til et hi, kjøkken og bad, ordne alle dine møbler i midten av plass til å skape et koselig miljø. En sentral ordning er spesielt ideelt hvis du ikke har mye møbler å arbeide med. Ordne en sofa og kjærlighet sete å danne en "L" figur i midten av stuen, med møbler ryggen til innganger. Angi et salongbord midt i setene, og vise TV på mot en vegg foran møbler. Dekorer omkretsen av rommet og eventuelle åpne hjørner med anlegget står eller bokhyller.

Tepper

Du kan bruke plysj gulv tepper å definere forskjellige områder av rommet og å skape et varmt blikk i nærheten hver inngang. Tepper med koordinerende farger eller design vil også arbeide for å gi en stor stue et enhetlig utseende. For eksempel plassere matchende tepper nær hver separat sitteområde, eller angi en stor dekorativ teppe under stuebordet i et rom med en sentral arrangement.

Forskjellige områder

Dra nytte av i stuen flere innganger ved å dele avstanden i tre distinkte områder. Opprette en TV-ser område, komplett med en komfortabel sofa, bord siden snacks og et underholdningssenter nær en inngang. Slå rommet nær en annen inngang til et arbeidsområde ved å sette opp en datamaskinen pult og stol sett. Gjør området nær tredje et sted for avslapning og lesing av inkludert en lenestol, en bokhylle og en stående lampe.