Hvordan å ordne blomster Online

November 3

Hvordan å ordne blomster Online

Blomster legge et snev av skjønnheten til enhver anledning, og kan gjøres enda vakrere når ordnet med andre på en utfyllende måte. For de som søker etter en grundigere tutorial, er det blomster-dekorasjon klasser som kan tas online, samt videoer med ekstern opplæring.

Instruksjoner

•Velg en beholder. Vær kreativ med valget basert forresten; Vær oppmerksom på at du ikke alltid trenger å bruke en vase. Hvis du velger å gå med en uvanlig beholder, er det lurt å opprette ordningen i en glassbeholder å holde vannet.

•Skjære et stykke blomst skum som passer ned i din beholder. Dette støtter blomster og holder dem fra å flytte når du har plass blomster i sine posisjoner. Den inneholder også konserveringsmidler som holde blomster frisk for en lengre periode.

•Tape skum på beholderen med vanntett floral tape. Dette vil holde skum seg inne i beholderen.

•Sikker hver blomst til en plukke med floral ledningen slik at den kan settes inn i skummet.

•Hvis du kommer for høyde, separat blomstene du vil bruke i din ordning basert på høyden. Du vil finne at det er mye mer øyet tiltalende når du sette høyere blomster i midten. Legg resterende blomster basert på høyde, arbeider utover; Dette skaper en fyldigere utseende og legger mer drama. Derimot, hvis du foretrekker å opprette en tegning som viser flere farger, deretter ordne blomster basert på fargen i stedet for høyde. Det vil hjelpe trekke øyet hvis du plasserer de lysere fargene i midten og deretter jobbe deg ut.

Tips og advarsler

  • Når du har kuttet din skum å passe din beholder, dukke det i vannet for å forberede den for ditt arrangement.