Hvordan å opprettholde et hjem sentrale klimaanlegget System

August 16

Hvordan å opprettholde et hjem sentrale klimaanlegget System

En feil vedlikeholdt klimaanlegg kan forårsake husholdning regningene å stige, og til slutt føre til varig skade aircondition-enhet. Opprettholde en sentral klimaanlegget er en pågående prosess som krever bare et par minutter av oppmerksomhet hver måned. Men den lille mengden av månedlige oppmerksomhet til både innendørs og utendørs komponentene vil betale ved å holde strømregningen lav og forlenge levetiden til din sentrale klimaanlegg.

Instruksjoner

•Endre din Air-condition filtrere hver tredje måned. Filteret finnes innendørs, enten bak din tilbake vent, eller på bunnen av din innendørs luft handler. Filtrene, som er veldig enkelt å fjerne, hjelpe filter støv, skitt og andre partikler før de når klimaanlegget. Filtre ofte er laget av glassfiber og finnes i ulike størrelser. Når du kjøper et nytt filter, se på størrelsen på det gamle filteret å sikre at du kjøper riktig størrelse for enheten din.

•Clear alt rusk, som blader og greiner - fra området rundt utendørs kondensatoren slik at så mye luftstrømmen som mulig. Fjern alle bladene som sitter fast i kondensatorens Grill og svømmeføtter.

•Spray av hele kondensatorenheten med en hageslange for å fjerne støv og smuss. Ikke bruk en slange munnstykke, som høyt vann press kan skade kondensatorens finnene. I stedet Plasser fingeren over enden av slangen å øke og redusere vanntrykk. Spray innsiden og utsiden av utendørs kondensatoren - vann vil ikke skade enheten.

•Kontroller isolerte rør kjører fra kondensatoren inn i huset. Erstatt alle sprekker eller revet isolasjon rundt rørene.

•Hire en lisensiert aircondition selskapet å utføre årlig vedlikehold på hele klimaanlegg systemet. Selskapet vil fullføre flere tjenester som må utføres av en profesjonell, testing og opprettholde systemets kjølemediet (freon) testing spenning og strømstyrke til alle elektriske elementer i systemet.

Tips og advarsler

  • Hvis finnene foran din kondensatoren er bøyd, bruk en fin kam, tilgjengelig på jernvareforretninger, gjenopprette dem til sin opprinnelige posisjon og tilstand.
  • Erstatning isolasjon for kondensatoren enhet rørene er tilgjengelig på maskinvare og hjem forbedring butikker.