Hvordan å opprettholde en varm temperatur i en PVC innrammet drivhus

February 24

PVC veksthus holder mange fordeler. De er lette, rimelige og alle med middels DIY ferdigheter kan bygge en fra bunnen. De fungerer ganske godt og kan flyttes hvis nødvendig. En ulempe av PVC drivhusene er at de er dårlige isolatorer. Temperaturen stiger, men varmen er tapt ganske raskt. Men det er mulig å opprettholde en varm temperatur i PVC drivhus.

Instruksjoner

•Velg riktig sted. PVC drivhuset plasseres i et område som får masse sø. I sommermånedene, å miste varmen ikke være slik et problem, og ganske ofte du må lufte. Når høsten og vinteren i når spare varme blir avgjørende. Få de solen mulig vil hjelpe temperaturen stige i løpet av dagen.

•Bruk en passiv solar system å bevare varme. Når temperaturene begynner å falle og timer med dagslys nedgang, vil dette hjelpe opprettholde temperaturen i kjølig nattetimer. Ta en stor container som malte eller farget svart. Fyll den med vann og la den i drivhuset på dagtid. Temperaturen vil stige med at av drivhuset på dagtid. Natten slipper den lagrede varmen, holde temperaturen konstant.

•Installer trombe veggen. Trombe vegger er laget av murverk. De er lav i høyde og varierer fra ca 8 til 16 inches tykke. Veggene er dekket med varme påkjørsel. De fungerer ved å plassere et lag med glass rundt 3 til 6 inches unna veggen. Varmen er reflekteres gjennom glass og absorberes av veggen. Dagtid varmen lagres i veggen og natten det slippes holde drivhuset varme.

•De siste trinnet kan man ta er å installere en ovn. Det finnes flere typer å velge mellom, med gass, olje og tre er de mest populære variantene. Vurdere typer planter du har før du velger en Varmeapparat, noen planter er bedre egnet til en bestemt type.

Tips og advarsler

  • Ventilasjon kan være nødvendig i vinter hvis en ovn er installert i PVC drivhuset. Å ha en termostat installert kan holde temperaturen konstant.