Hvordan å opprettholde en utleggermaskin Patio

April 13

Opprettholde en utleggermaskin patio er egentlig mye enklere enn opprettholde en kortstokk, men det er fortsatt enkelte trinn du bør ta for å sikre din gårdsplass er fortsatt i god stand. Det er visse vedlikeholdskrav for ulike typer patio utleggere forstå forskjellen er viktig. Opprettholde utleggere er en lett oppgave, men bør ikke overses fordi kvaliteten og livet til utleggermaskin patio kan lide hvis du glemmer det.

Instruksjoner

•Ta forebyggende tiltak på forhånd til beste opprettholde livet av din patio utleggere. Ofte ganger ugress kan være en av de største problemene og irritasjonen med utleggermaskin terrasser. Legge ned en mesh Luke skjermen og bruk en jord sterilisere når du bygger en utleggermaskin terrasser, begge er gode måter å bekjempe fremtiden Luke problemer. Dra ugress ut eller spray dem med en luke killer å kvitte seg med dem hvis du ikke har tatt forebyggende tiltak ved bygging utleggermaskin patio,

•Apply et strøk av polsk eller sealer hvert tredje år eller så å murstein utleggere å opprettholde overflatestruktur, glans og farge og forlenge levetiden på din murstein. Siden murstein Asfaltutleggere som er laget av leire kan være utsatt for sprekker og chips, erstatte brick utleggere med slike problemer, som er ganske lett å gjøre i forhold til de fleste pavers. Bruk en høytrykksvasker hver så ofte for å bekjempe flekker og skitt som er vanskelig å fjerne.

•Fjern alle sprakk eller chipped betong pavers og erstatte dem med en annen, siden utleggere laget av betong er en av de enkleste typene patio utleggere erstatte. Bruk en Luke spray mellom sprekker av konkrete Asfaltutleggere hvis du har denne type problem. Skyll betong utleggere med slange regelmessig for å fjerne alle overflaten smuss og forbedre utseendet på din pavers.

•Apply litt luke killer og tetningsmiddel for å opprettholde stein utleggere, som gir naturlig skjønnhet og er kjent for deres holdbarhet, men kan være utsatt for Luke problemer også. Påfør et lag av polske annethvert år eller så for å opprettholde skjønnhet og glans av stein utleggere. Bruk hageslange skylle stein terrasser samt for å holde dem rene og fri for smuss og gjørme, som vil forlenge livet. Bruk skrubbe børste eller press vaskemaskinen hvis det er flekker at du har problemer med å fjerne.