Hvordan å opprettholde en støpejern plante

December 21

Støpejern anlegget er en grønn, grønn plante som kan vokse opp til 2 fot høy og brukes vanligvis for pryd. Som navnet antyder, er dette botanisk kjent for sin hardførhet. Det er ideelt for alle typer miljø eller en person med noen grad av anlegget kunnskap. Selv om dette anlegget er lett å ta vare på, kan du ta tiltak for å opprettholde støpejern anlegget og sikre at den trives.

Instruksjoner

•Hvis støpejern anlegget er puttet, overvåke det å se når det skal flyttes inn i en større pott. Støpejern anlegget tar litt tid å nå full dimensjonene på 12 til 24 inches høy og bred, men du bør huske på en pott som passer for gjeldende størrelse.

•Et anlegget slik at jorda er fuktig, men ikke vannfylte. Det er best å holde jorda fuktig hele tiden, selv om den kan overleve ikke blir vannet for en stund.

•Fertilize av støpejern plante i vekst perioder, etter instruksjonene på gjødsel. Også kan du velge en organisk mulch, som gjødsel, å mate anlegget på bi-månedlig basis.

•Plasser anlegget vasket slik at den mottar flere skyggen enn sun, som hindrer at blad fargene ser ut.

•Tend til støpejern anlegget å opprettholde et attraktivt utseende. Bli kvitt støv av tørke ned blader med en fuktig klut eller tar potteplanter utenfor å sprøyte vann på bladene og la dem tørke. Rremove noen browning og/eller skadet blader ved å klippe dem bort slik at sunnere blader kan vokse.