Hvordan å opprettholde en sentral oppvarming & kjøle enhet

October 5

Sentral oppvarming og kjøling enheter er avgjørende i å opprettholde en behagelig temperatur i hjemmet ditt. Systemene er svært store og har mange komponenter, så det ikke er tilrådelig å forsøke reparasjoner på en sentral oppvarming eller kjøling enhet selv. Det er imidlertid noen vedlikeholdsoppgaver som du kan gjøre for å sikre at systemet kjører jevnt over tid. Hvert system vil variere noe, så se i systemets brukerhåndboken for mer detaljerte instruksjoner.

Instruksjoner

•Bytt luftfiltre hver tredje måned. Finn filteret på luftinntak inne i huset. Fjern gamle filteret. Sette inn det nye filteret i samme retning som det gamle filteret.

•Rengjør alle partikler i og rundt utenfor enheten. Dette inkluderer blader, grener, spindelvev og annet materiale som bygger opp.

•Rengjør viftebladene. Helt slå av systemet og la den avkjøles. Åpne blåser systemet. Skrap alle partikler av bladene med en sparkel. Kontroller at bladene ikke er bøyd eller deformert. Hvis de er, erstatte dem. Olje akselen og lagrene av viften. Gjør dette årlig.

•Flush luften ut av radiatorene. Aktivere systemet. Sette inn nøkkelen radiator i ventilen på toppen av radiator Takling. Plass en kan under takle. Vri nøkkelen. Tillate luft å spotte ut av ventilen. Når vann begynner å komme ut av ventilen, snu nøkkelen for å lukke ventilen. Gjenta prosessen for hver radiator takle. Gjør dette årlig.