Hvordan å opprettholde en sement Inground basseng

March 10

Hvordan å opprettholde en sement Inground basseng

Mange varianter av bassengene finnes, inkludert bassenger bygget ved hjelp av vinyl liners, glassfiber og betong eller sement overflater. En sement inground svømmebassenget bruker en sement og gips blanding for å konstruere skallet som holder Pools vannmasse. En sement pool opererer på samme måte som en vinyl-liner eller glassfiber basseng i nesten alle måte. Sement bassenger krever en regelmessig vedlikehold rutine inkludert kjemiske applikasjoner, overflate rengjøring og filteret omsorg for å arbeide jevnt og være ren.

Instruksjoner

•Scrub overflater av sement bassenget med et plast-bust pensel. Fest penselen til en utvidelse stangen til bassenget gulvet. Penselen all of pool overflater, arbeider rusk til én sentral plassering.

•Vacuum opp haug av rusk fra bassenget bunnen med et basseng vakuum. Hvis vakuum agitates rusk, Tillat det å bosette før gjenoppta støvsuging. Utføre en børsting og støvsuging på bassenget ukentlig for å opprettholde renslighet i bassenget.

•Fyll innholdet av en algaecide behandling i bassenget vann en gang hver uke. Vanligvis bruker en alger forebyggende dose 3 oz av kjemiske for hver 10.000 gallons av vann i bassenget. Vanlig algaecide programmer hemme Algers evne til å vokse i sement bassenget.

•Fyll innholdet i en kjemisk sanitizer behandlingen, slik som klor, i bassenget vann en gang annenhver uke. En standard sanitizer behandling bruker £ 1 av kjemiske rensemiddel for hver 10.000 gallons i bassenget. Premix sanitizer i en bøtte med vann før helle den i bassenget hvis du bruker en kraftig støt som litium hypokloritt.

•Test en prøve bassengets vann en gang hver måned. Registrere Pools sanitizer, pH og alkalitet nivåer. Sikre at bassenget er sanitizer nivået fortsatt på eller rundt 3 deler per million (ppm). Kontroller at pH leser mellom 7.2 og 7.6, og at alkaliteten leser nær 300 ppm.

• Kjør sement bassenget er filtrere minst åtte timer hver dag for å sikre riktig vannsirkulasjon Pools. Backwash bassengfilteret en gang hver uke hvis du benytter en sand filtrere.

Tips og advarsler

  • Alltid vakuum bassenget før du bruker kjemiske behandlinger for å hindre tap av kjemiske under støvsuging.
  • Bland aldri direkte typer pool kjemikalier eller farlig reaksjonene forekomme.