Hvordan å opprettholde en konsistent luftfuktigheten i hjemmet

September 9

Huseiere overse ofte viktigheten av å opprettholde en konsistent luftfuktigheten inne i hjemmet. Det er viktig ikke å gjøre denne feilen; høy relativ fuktighet kan opprette perfekt vekst betingelsene for muggsopp og mildews som kan skade ditt hjem og forårsake helseproblemer for din familie. Du kan beholde en konsekvent luftfuktigheten i hjemmet som er både komfortabelt og trygt.

Instruksjoner

•Åpne windows skal luftes naturlig. Denne metoden er spesielt effektivt når det er vind utenfor og uteluft har lavere relativ luftfuktighet enn inneluft. Bruke bærbare fans og hele huset viften på klimaanlegget for å sirkulere mer effektivt luften i hjemmet.

•Bruk avfuktere i hjemmet. Du kan måle relativ fuktighet i hvert rom med en billig elektronisk enhet kalt et hygrometer. I rommene som har høyest luftfuktigheten målinger, kan du installere bærbare avfuktere og nytt med hygrometer. Environmental Protection Agency anbefaler en innendørs luftfuktigheten er mellom 30 og 50 prosent for hjemmet generelt.

•Kontroller VVS, vann apparater, tak og Vinduer for tegn til fuktighet som mugg vekst eller kondens. En av de viktigste årsakene til høye innendørs luftfuktigheten er en kilde til fuktighet i hjemmet som gjør inneluft mer fuktig. Jakt etter kilder av fuktighet og reparere dem vil gå en lang vei mot å redusere totale relativ luftfuktighet i hjemmet og holde det konsekvent innen ideelle 30 til 50 prosent.