Hvordan å opprettholde en Hibiscus plante

May 18

Hibiscus blomster er en tropisk plante vanligvis sett i Hawaii. Hibiscus planter kan dyrkes i potter inne i huset og kan overleve i over 40 år. De foretrekker et miljø som foretrekkes av mennesker, så de kan blomstre i et innemiljø. Av følgende enkelt vedlikeholdstips, kan du vokse og omsorg for hibiscus anlegget.

Instruksjoner

•Plasser din potted hibiscus i et område hvor det får en 2 til 4 timer sollys hver dag. Hvis du bor i et område som ikke får konsekvent sollys, bruk lysrør til å gi varme og lys for din hibiskus. Plass hibiskus i et varmt område med moderat varme. Hibiscus planter liker ikke ekstrem varme eller kalde temperaturer, som forårsake anlegget for å tørke ut eller fryse.

•Et din hibiscus nok å mette jord, men ikke så mye at bunnen av din planter opphold våt i 30 minutter etter vanning. Hvis jorden ikke tørke ut mellom vanning, vil røttene råtne. Under kaldere måneder, gi din hibiscus varmt vann.

•Fertilize din hibiscus ukentlig under sin topp voksende sesongen, fra mars til oktober. Ukentlig gjødsling vil føre din hibiscus å produsere mer blomster. Velg gjødsel med et lave fosfor nivå rundt 20 p, samt sporstoffer av jern og magnesium. Fukte jorda før gjødsling.

•Spray din hibiscus ukentlig med varmt vann å få ri av spider mites, som trives på innendørs hibiscus planter. Du kan bruke den samme teknikken for å kvitte seg med bladlus på utendørs planter. Spray et insektmiddel for å bekjempe store skadedyr infestations.

Tips og advarsler

  • En overflod av gule bladene på anlegget er et tegn på at din hibiskus er stresset og lider av skadedyr eller mangel på vann.