Hvordan å opprettholde en grusvei gradering verktøyet

March 7

Grusvei gradering verktøyene brukes til å jevne ut grusveier og forhindre jettegryter ved å skrape overflaten. Verktøyet fungerer ved skraping steiner og sedimenter fra toppen av høye punkter langs veien og gjør innskudd på lave punkter videre nedover veien. Grusvei gradering verktøy er vanligvis metall så de tåler straffen av dras ned en grov grusvei. Grusvei gradering verktøy kan være så enkelt som en kjetting festet til en gammel sengen vår, eller de kan være en kommersielt produsert enhet som består av flere lag av raker ridning på hjul.

Instruksjoner

•Kople trykksatt vann enheten et utendørs vann stuss. Skru på vannet, så slå på høytrykksvaskeren.

•Spray hele overflaten av din grusvei gradering verktøyet å fukte noe skitt fast til den.

•Apply direkte spray til alle klumper av smuss igjen på verktøyet før de har blitt forskyves. Der burde være nei skitt igjen når du er ferdig.

• Rist kan av vann-fortrenge spray og bruke det hele metall overflaten av verktøyet gradering. Dette vil ikke bare hindre rust fra forming, fjernes også rust som har allerede begynt å danne.

•Tillat utbredelse av vann-fortrenge spray til å spre og bringe verktøyet av elementer for å hindre korrosjon. Hvis verktøyet gradering er festet til en-og-akselen base, fett akslene å sikre en jevn ride neste gang bruker du verktøyet. Blir lagret i og fra elementene vil også sterkt forlenge levetiden på dekk.