Hvordan å opprettholde en grus stasjonen

December 8

Hvordan å opprettholde en grus stasjonen

Grus innkjørsler gjøre billige alternativer til betong eller blacktop. Men på samme tid, de krever mer vedlikehold enn andre oppkjørselen alternativer. Over tid vil ruts danne som er indikativ av vekten av bilen kjører over oppkjørselen. Også grus selv vil bli knust, og deretter kan bli vasket bort av regn. Den eneste mulige måten å fikse dette er å av og til legge til nye grus oppkjørselen og rake ut gamle grus.

Instruksjoner

•Spray noen ugress som har vokst i oppkjørselen med luke killer eller trekke dem ut, pass på å bringe ugress rot med ugress selv. Også fjerne ugress som har vokst langs kantene på oppkjørselen.

•Rake grus som har vært fordrevet fra oppkjørselen til omkringliggende plenen tilbake på oppkjørselen, utjevning ruts som mulig.

•Fyll oppkjørselen ruts med nye grus å erstatte det som har blitt pulverisert. Rake ut grus slik at jevnt erstatter grus som var fortapt. Dra ugress og gripe gress ukentlig eller spray med luke killer når de dukker opp for å opprettholde grus oppkjørselens utseende. Rake grus hver to til tre uker å bremse brunst formasjon.

Tips og advarsler

  • Unngå slik at hjulene på kjøretøyet å spinne på grus oppkjørselen, som dette akselererer dannelsen av ruts.