Hvordan å opprettholde en Desert Rose plante

June 28

Desert rose er en kaktus plante av afrikansk opprinnelse som utvikler lys rosa eller røde blomster. Desert rose har en stor pæreformet koffert med klaser med blader som utvikler disse levende blomster. Disse kaktus er best egnet for beholder vokser og innendørs miljøer, selv om de i tropiske og tempererte kan la dem utenfor. Når bladene har falt og anlegget er nakne, har stammen en knudrete skulpturelle utseende som noen samlere helt liker. Desert rose skal vokse godt så lenge den har tilstrekkelig lys, mat og vann, med de to siste i moderasjon. Når du lærer å fortelle når det er behov for mer mat og vann og hvordan å plante din desert rose når det har vokst sin potten, har du alt anlegget behov for et sunt liv.

Instruksjoner

•Plasser din desert rose en solrik beliggenhet, ideelt i et solfylt vindu. Hvis du bor i et temperert klima kan du holde dine ørkenen steg utenfor i et delvis skyggefullt område, men vil du flytte anlegget innendørs hvis regnvær er prognosen. Hvis du ikke har et solrikt område å holde anlegget, kan du kjøpe en fluorescent eller metall metallhalid lyspære å gi kunstig sollys.

•Et regelmessig når jorden er tørr, konsekvenskontroll jord ved å stikke en blyant i jorden. Hvis jord partiklene klynger til blyanten, jord ikke tørr nok og du bør vente noen dager.

•Mix kaktus mat pr. instruksjonene på pakken og legge til jord. Merk Når neste mating er nødvendig, vanligvis flere måneder senere.

•Når røttene er nå til bunnen av beholderen, det er på tide å plante din desert rose. Bland kaktus potting jord med sand i en 1:1 ratio. Deretter fylle nye leire potten om halvveis med denne blandingen.

•Invert potten og trekk ørkenen steg ut, deretter gre røttene løs med fingrene så de ikke er tangenter. Sette dette i den nye potten, så mound sand og potting jord blanding på toppen og siden til nye potten er full. Vann anlegget grundig og gå tilbake til sin solrike plassering.

Tips og advarsler

  • For best resultat, bruk en leire pott for din desert rose. Kontroller at det er drenering hull i bunnen eller røtter er sannsynlig å råtne.