Hvordan å opprettholde en behandlet furu gjerde

February 22

Hvordan å opprettholde en behandlet furu gjerde

Behandlet furu styrene brukes med fekting fordi de er betinget av å tåle elementene litt bedre enn ubehandlet tre. Men behandlet ingenting er beskyttet fra mor natur og selv furu gjerde behov for å holde opp godt over tid. Sette opp en årlig vedlikeholdsplan bidrar til å holde netting i god form i år.

Instruksjoner

•Seal gjerdet innlegg og slats rett etter at du installerer dem. Hvis du vil holde den fin tan nye tre fargen. Du kan male tre sealer på med en pensel. Sealer må ha en ultrafiolett stabilisator å holde tre nye utseende. Forsegle treet med en vanlig vannavstøtende sealer etter det svinger grå hvis du foretrekker en værbitt utseende.

•Treat tre med en mugg renset en gang et år å fjerne alle buildup. Du finner dette kombinert med en tre brightener slik at du bare har ett trinn i stedet for to. Bruke sealer på nytt etter at du tre.

•Pressure vask tre hvis du går mer enn et år mellom rengjorde.

•Paint tregjerde med en utendørs latex maling for en enda mer komplett beskyttelse. Male på minst to strøk for å sikre dekning. Touch lakk etter behov når det chips og press vask en gang i året for å feilfri av skitt og smuss.