Hvordan å operere en Jinma traktor

December 9

Hvordan å operere en Jinma traktor

Jinma er et populært merke traktor for folk med små - til mellomstore landbruket behov. De kompakte traktorene kan gjøre stor akkord enkle oppgaver. Mens små er de kjent for å ha en god del hestekrefter for deres størrelse. Opererer en Jinma krever at du forstår hvordan du bruker traktorens forskjellige vedleggene også kontroll og vindretninger. Det er spesielt viktig for deg å forstå hvordan å skifte traktorens gir.

Instruksjoner

•Monter Jinma traktoren og sjekk på parkeringsbremsen. Engasjere bremsen hvis det ikke allerede er engasjert. Kontroller at boksen utstyr står i nøytral. Sett gasspaken armen i inaktiv hastighet. Start motoren i Jinma.

•Skyv clutchen og bremsen. Slipp på parkeringsbremsen og sette ekstra utstyr boksen i lav. Sette den primære girkasse i første. La av bremsen og langsomt slipper clutch. Øke hastigheten på traktoren med gass pedalen etter behov.

•Skift primære utstyret boks fra første til andre og deretter til tredje. Når du har syklet gjennom boksen primære med hjelpeverbet i lav, presse i clutch og sette primært i nøytral. Skifte ekstra til høy og sette den primære tilbake i første. Slipp clutch.

Nå kan du bla gjennom boksen primære mens ekstra er i høy. Følg denne fremgangsmåten i revers å redusere hastigheten. Husk, du ikke kan flytte boksen ekstra utstyr hvis primært ikke er i nøytral.

•Løft opp traktorens underarmene ved å trekke tilbake på underarmen spaken funnet av setet ved siden av hjulet vakt. Lavere underarmene, presse frem spaken. Trekke tilbake på spaken til høyre for underarmen spaken å vippe foran bøtte tilbake, og presse frem på den å dyppe bøtte ned.

•Trekk spaken på gulvet traktoren, til høyre for setet, tilbake å engasjere PTO. Presse frem på samme lever å stoppe PTO. Til høyre for PTO er spaken tre-punkts knirkefritt spaken. Skyv den frem for å senke trepunkts opphenget, og trekke det tilbake for å heve opphenget.

•Engage front-wheel-drive aksel styrespaken ved å trekke det tilbake. Den finnes til venstre for den primære girskift. Dette vil engasjere firehjulstrekk.