Hvordan å operere en Hoover Steam Vac flekk gulvteppet renset

May 30

Hoover Steam Vac Carpet Cleaner er et svært nyttig maskin for Tepperensing. En av de hyggeligste funksjonene er at maskinen er ferdig montert når du bringe den hjem eller få den levert til deg. De fleste teppe rengjøringsmidler krever noen form for montering og mange kan være svært omfattende. Håndtaket delen folder ned rundt foten av maskinen, som er praktisk når du bare har en liten lagringsområde. Maskinen veier totalt 24 pounds, så det er litt tyngre enn en vanlig støvsuger, men det er ikke noe du vil bruke daglig.

Instruksjoner

•Utvid håndtaket på Hoover carpet cleaner til ønsket lengde etter glidende kragen A til B, og pass på når du står rett som håndtak nivået er behagelig for deg. Dette er viktig å unngå tilbake og hip belastning. Fjern løsningen tanken ved å trekke forsiktig i tanken håndtaket. Når du har fjernet tanken, snu den opp ned og skru Tanklokket.

•Fyll tanken med vaskemiddel og fyll det resten av veien med varme trykk vann til indikatoren linje; Husk ikke å overfylle som det kan lekke ut og gjøre litt av et rot. Erstatt Tanklokket, og kontroller at det er tett lukket. Sett tanken på maskinen, og sikre det fullt låses på plass. Koble maskinen, og deretter skyter på håndtaket for å frigjøre løsning på teppet som du presse renset frem og trekk den sakte tilbake; slipper avtrekkeren og skyver maskinen over samme område å få så mye av rengjøringsmiddel opp som mulig fra gulvteppet. Bare bruke en forover og bakover pass per område med utløseren, noen mer løsningen vil gi teppet blir for vått. Fortsette den samme prosessen før du har renset ønsket område i teppet.

•Drain tanken ved å fjerne det fra maskinen og helle det skitne vannet i en vask eller badekar. Beholderen med klart vann. Plass tanken bak på maskinen. Kaste håndtaket og lagre maskinen før du trenger å bruke den igjen.

Tips og advarsler

  • Tillate teppet tørke helt før bevegelige møbler eller noe tungt på nyrenset teppet. Hvis du har en takvifte på rommet du rense, er det lurt å slå den på full fart etter rengjøring teppet for å tørke raskere. Du kan også bruke en etasje fan hvis det er ingen takvifte i rommet.
  • Vær spesielt forsiktig når du håndterer smuss som inneholder ingredienser som kan forårsake øye- og hudirritasjon. Hvis kontakten, skyll øynene med kaldt vann flere ganger. Hvis du tilfeldigvis får vaskemiddel på huden, vaske den av med kaldt vann. Du kan gjenta dette etter 15 minutter.