Hvordan å operere en håndverker metall dreiebenk

November 19

Håndverker metall dreiebenker er utformet for å kutte, maskin eller hakk metaller som kobber, jern eller stål. En metall dreiebenk holder stykke metall på plass mens spindelen snur med en rask hastighet. Biter på maskinen så kuttet metall innstillinger på i dreiebenk. Håndverker metall dreiebenker er designet primært for hjemmebruk og har motorer som kan operere på 660 til 4000 rpm. Opererer i håndverker dreiebenk bør gjøres kun av voksne kjent med opererer store maskineri og kutte tunge elementer som metal.

Instruksjoner

•Locate "On/Off" bryteren på dreiebenk foran headstock, som er på venstre side av i dreiebenk. Kongemenn bytte for å sikre lathe er slått "Off", og koble deretter strømledningen.

•Trekk åpne headstock dekselet på venstre side av dreiebenk og slå låsehendelen til nederst til høyre på headstock forsiden å løsne. Løft opp på motoren Montasje plate spaken, som ligger rett under låsehendelen, å frigjøre spenninger på beltet.

•Gå driftsreim til ønsket plassering. Posisjon A1 er 650 rpm, B2 er 1000 rpm, C3 er 1600 rpm, D4 er 2100 rpm, E5 er 3000 rpm og F6 er 4000 rpm. Generelt, et stykke mindre enn 1 tomme i størrelse og en lengde opptil bør 12 inches være roughed på 1000 rpm, ferdig på 1600 rpm og pusset på 4000 rpm. Et stykke mellom 1 og 3 inches i størrelse med en lengde på opp til 12 inches bør være roughed på 1600 rpm, ferdig ved 4000 rpm og pusset på 4000 rpm.

•Gå motor montering plate spaken tilbake til stramme beltet, og sikre platen ved å dreie låsehendelen. Sett på headstock datamaskindekslet.

•Få diagonale linjer i hver ende av kutte stykke og sted peiling midt på den ene enden og anspore center på den andre enden. Plasser stående midt i headstock (venstre) og peiling sentrum på tailstock (til høyre), og trykk forsiktig med et stykke tre. Lås til tailstock ved å slå låsehendelen med urviseren.

•Løsne låsehendel posisjon verktøyet resten ca 1/16 tommers fra hjørnene av kutte stykke og 1/8 tommer over midtlinjen av stykket. Skru på toppdekselet.

•Start rattet før kutte arb holdes fast i midten av i dreiebenk. Rotere kutte stykke for hånd slik at hjørnene ikke treffer verktøyet resten.

•Koble strømkabelen. Justere bryteren "On/Off" ved å trekke opp slå på maskinen. Bruk hånden hjulet rotere kutte stykke langsomt etter behov, og deretter slå "Off" når du er ferdig.