Hvordan å operere en elektrisk slange for tette toaletter

November 26

En elektrisk slange er en enhet som brukes for unclogging toaletter. En elektrisk toalett snake har en slange-kabelen koblet til en enhet, som inkluderer en vinsj eller kvernen å push- og pull kabelen automatisk. Slangen har vanligvis en skrue i den ene enden som fungerer som en sveiv, slik at du kan skyve slangen videre i eller trekke det ut. Opererer en avløp slange kan gjøres raskt og enkelt, og i de fleste tilfeller vil tillate brukeren å rense toalettet avløpet vellykket.

Instruksjoner

Hvordan å operere en elektrisk slange for tette toaletter

•Plugg i strømforsyningen av elektriske slange, er at området er rent og tørt. Sette på gummihansker som det kan bli rotete.

•Force den løse enden av slangen inn på toalettet. Det er normalt at det å være noen motstand som avløpet vendinger og svinger. Fortsette å tvinge slangen ned til det går lett ned i avløpet. En elektrisk avløp slange må automatisk mating alternativet. Hvis det er en automatisk feed alternativet, sted på slutten av slangen i toalettet avløpet og aktivere alternativet for automatisk feed. Det er viktig at du plasserer noen av kabelen ned i toalettet avløpet før aktivere alternativet feed eller annet kabelen ikke vil bo i toalettet.

•Tillat slangen selv å gå langt ned i avløpet. Tresko bør enten bli skjøvet ut av systemet eller bli omslynget med slange-kabelen. Hvis elektrisk slangen har muligheten til å flytte frem og tilbake gjennom rørene, angi det alternativet på enheten. Flytte slangen opp og ned til gratis tresko.

•Still kvernen mate å reversere og sikre selve enheten er på en jevn overflate. Sakte trekk slangen kabelen opp og ut av toalettet etter elektrisk vinsjen har sår opp det meste av slange kabelen. Litt rusk og vann kan sprute ut av toalettet.

Slå av elektriske slange og koble fra strømkabelen. Vær oppmerksom på vann som kan ha plasket rundt enheten og gulvet. Iført gummihansker, feilfri av og fjern rusk fast slange kabelen.

•Flush toalettet å sikre tresko er fjernet.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger unclogging et stort antall toaletter, bør du vurdere å leie en elektrisk slange fra lokale jernvarehandel.
  • Alltid være klar over vann puddles og væske rundt alle elektriske enheter. Bruk alltid gummihansker ved håndtering av slange kabelen. Unngå å plassere hendene i vannet eller på slange kabelen mens elektriske slangen er i drift.