Hvordan å omprogrammere en håndverker 3/4 garasje døråpner

November 4

Omprogrammere en håndverker garasje døråpner er en enkel og trinnvis prosess som krever bare et par minutter å fullføre. Teknologi, inkludert muligheten til å kryptere overføring koder, gir huseiere å erstatte utslitte fjernkontroller mens de fortsatt bruker den opprinnelige åpneren.

Instruksjoner

•Locate knappen Lær eller Smart. Alle motorer produsert i de siste årene har en Smart knapp på motoren. Dette kan være plassert ved siden av justeringen skruene på baksiden eller på siden av motoren. Merk at en plast panel kan ha flyttes til se knappen. Avhengig av motoren, noen knapper er lilla og andre kan være rød.

•Skyv Smart knappen til en solid lys. De fleste av lysdiode (LED) lysene ved siden av knappen er grønn, men fargene kan variere. Du må fullføre trinn 3, nedenfor, innen 30 sekunder av etterbehandling trinn 2.

•Skyv knappen på fjernkontrollen som skal samsvare med motoren som er programmert. Når knappen er blitt presset, LED blinker; fjernkontrollen er programmert.

•Gjenta trinn 2 og 3 Hvis det finnes flere knapper til programmet. Prosessen kan også gjentas for å imøtekomme flere fjernkontroller.

Tips og advarsler

  • Finn knappen Smart før du prøver å programmere på alle. Det vil gjøre process gå jevnere.