Hvordan å omforme Callistemon trær

January 4

Innfødt å Australia, Callistemon trær, ellers kjent som bottlebrush trær, har lange, piggete blomster som vokser i gult eller rødt. Treet krever omforme via standard beskjæring metoder. Beskjære før vekstsesongen å hjelpe treet fokus på nye vekst og eksisterende sterk vekst, og forbedre nivået på blomstrende i vekstsesongen.

Instruksjoner

•Kontroller hele treet for død eller råtnende tre. Døde tre vil se grå i farge og har ofte mangler bark. Råtnende tre blir myk og lett vil forvitre i hånden. Skjær døde og råtnende tre så nær å det hovedavdeling trestamme eller gren som mulig med et tre så, uten å kutte i hovedavdeling trestamme eller gren.

•Skjære lavtliggende grener som kan være en tripping fare. Treet vokser sjelden grener mellom bakken og 3 fot, men grener kan henge ned. Kutte lavtliggende grenene høyt nok til å unngå tripping folk, men la så mye av grenen som mulig.

•Trim tips av grenene med beskjæring sheers å oppnå ønsket fasong. En runde kalesjen er ønskelig for dette treet, på grunn av sin levende blomstrer. La så mye av grenen som mulig, og vil ikke kutte grener nærheten bagasjerommet med mindre de er døde eller råtnende.