Hvordan å øke gratis klor i et basseng

December 16

Du kan forhindre at skadelige forurensninger invadere bassenget ved å heve nivået på gratis klor i vannet. Sjokkerende et basseng beskriver prosessen med å øke mengden av gratis klor til 10 ganger verdien i vannet; Det er nødvendig å kvitte seg med uhygieniske organisk materiale. Sjokk prosessen skal gjentas om en gang i uken og kan bruke alle typer klor. Et alternativ er å bruke kalium peroxymonosulfate, en nonchlorine-baserte sjokk. En fordel av et nonchlorinated sjokk er at bassenget kan brukes 15 minutter etter behandling.

Instruksjoner

•Purchase 1 halvkilo kalium peroxymonosulfate per 10 000 gallons av vann. Sjokk kommer i pulverform, vanligvis i 1-kilos poser.

•Åpne en pose samtidig, og spre tilfeldig pulver i ulike områder av bassenget. Ikke tømme innholdet i vesken på ett sted.

• Vent 15 minutter for pulveret til å oppløse. Etter denne tid, kan bassenget brukes. Hvis bassenget blir brukt tungt, skal sjokk behandling gjentas ukentlig. I veldig varmt og fuktig forhold, bør sjokk behandling gjentas hvert 5 dager.

Tips og advarsler

  • Hvis bassenget brukes av mange mennesker, bruk 2 pounds av sjokk per 10 000 gallons av vann.
  • Bøye seg ned på bassengkanten å helle i sjokk. Bruk sko med god trekkraft til glatt. Hvis det er en over bakken pool, stå nær kanten til hell innholdet tilfeldig i bassenget. Kontroller at ingen sjokk pulver blir i øynene. Hvis noen pulver får i dine øyne, skyll øynene med rent vann. Les alltid etiketten og aldri legge vann over sjokk pulver.