Hvordan å øke engel fløyen begonier

May 21

Engel fløyen begonia (Begonia x semperflorens-cultorum) er en stokk-type begonia med brede blader og sprø lemmer som vokser 18 inches høy og bred. Mens engel fløyen begonier er dyrket som en årlig i deler av USA, gjør dens skjøre lemmer det mer passende for containere og hengende kurver hvor anlegget kan beskyttes. Engel fløyen begonier er et utmerket valg for planting i containere på terrasser eller dekk, og legge en skvett farge på et skyggefullt sted, som under en tree.

Instruksjoner

•Prepare et godt drenert beholder 2 inches større enn rotsystemet av engel fløyen begonia anlegget. Dette hindrer dannelsen av sopp og mugg i overflødig potting jord som holder fukt og begynner å råtne.

•Fyll beholderen med potting jord som kommer fra en lukket beholder som ikke er utsatt til luften utenfor. Potting jord utsatt for uteluft kan inneholde insekter egg eller sykdommen patogener som angriper røttene av anlegget etter at den er plantet.

•Plant engel fløyen begonia plante på samme nivå det er plantet i forrige beholderen. Vann nyplantede engel fløyen begonia grundig å avgjøre jorden rundt røttene. Legge til flere potting jord for å gi fullstendig dekning av rotsystemet potting jord.

•Locate nylig plantet engel fløyen begonia der det ikke er underlagt vind skade. Engel fløyen begonia har sprø grener som lett brekke et forblåst sted. Det gjør godt i lyse lys eller delvis skygge med morgen soleksponering. Engel fløyen begonier er svært utsatt for skade fra eksponering for frost, overskuddsvarme og harde sollys. Den optimale temperaturen for å øke engel fløyen begonier er mellom 62 og 85 grader Fahrenheit.

•Et engel fløyen begonia så ofte som nødvendig for å holde jorda fuktig, men ikke våt, rundt røttene av anlegget. Tillat ikke blader av planten blir våt under vanning prosessen. Sprøyte vann på bladene av en engel fløyen begonia inviterer mugg problemer.

•Fertilize engel fløyen begonia to ganger i måneden med en vannløselig anlegget gjødsel passende for beholder plantene. Fortynne gjødsel til halv styrke. Full-styrke gjødsel fører blad margene på engel fløyen begonia å bli brun og reduserer blomst produksjon.