Hvordan å øke en skap flens

October 8

Hvordan å øke en skap flens

En skap flens er plassert under toalettskålen, skrudd på gulvet, og er det første stykket toalett kloakk linjen. Det er sylindrisk i form, og har en lip i den ene enden som hviler på gulvet når du er på plass. Når nye belegg installeres over gamle, kan større størrelse voksen ringer brukes til å forsegle mellom toalett og flens. Hvis avstanden er fortsatt for stor, 1/4-tommers kan imidlertid skapet flens avstandsstykker (kommer i kits) installeres over eksisterende flensen.

Instruksjoner

•Bruk en sparkel å skrape av den gamle voksen ringen som hviler på toppen av eksisterende skapet flensen. Rengjør flensen med en fille å fjerne eventuelle rester av voks. Skyv den eksisterende loddrette bolter av hver side av flensen for hånd.

•Rest gummitetningen fra avstandsstykket kit over flensen, og skyv den nye bolter (også i kit) inn i sporene på hver side av eksisterende flensen. Skyv avstandsstykket ned på flensen slik at vertikal bolter passere gjennom hakkene på hver side av mellomlegget. Merk at avstandsstykket har flere hull rundt sin rim som vil linjen opp med skruehullene i eksisterende flensen.

•Installer 2-tommers galvanisert skruene gjennom spacer hull og eksisterende flens hull og inn i badet gulvet. Bruk en skrue pistol. Voksen ring og toalett kan nå installeres på plass.

Tips og advarsler

  • Kontroller at flens avstand er flush med gulvet. Hvis det er under gulvnivå, kan du installere en andre spacer.