Hvordan å øke en metall kanalene

April 20

En kanalene er stripen av enten tre eller metall foran døren. Den dekker gapet mellom bunnen av døren og toppen av gulvet. Når du installerer en ny dør, ta hensyn til hvordan døren stenger over døren terskel. Hvis det er et gap, ikke bare gir dette døren en uferdig utseende, men det også fører til at varme eller aircondition å unnslippe utenfor.

Instruksjoner

•Measure gapet mellom toppen av metall dør terskel og bunnen av døren. Kjøpe et stykke kryssfiner som er så tykk som målingen. Kuttet kryssfiner så det passer mellom dørkarmen og skjules under metall terskel.

•Fjern skruene som holder den metall kanalene på plass. Dra dør terskel av terskelen og ut av portåpningen. Forsiktig hammer terskel ut fra under dørkarmen hvis det er installert under den.

•Lay stykke kryssfiner på på dørterskelen. Sikre det på plass med skruer. Angi metall dør terskel over kryssfiner og sjekk hvordan det passer i døren åpning. Skjær terskel med en baufil slik at det passer mellom dørkarmen hvis det installert under dørkarmen. Satt Punktreparasjoner.

•Spread noen perler av silikon reparer langs overflaten av kryssfiner. Plasser metall terskel på kryssfiner og sikre det på plass med skruer. Lukk døren for å kontrollere at det ikke gni mot terskel og at gapet er borte.

Tips og advarsler

  • Noen metal døra sills kommer med gummi pakninger som er installert under seg. Hvis din terskel har en pakning, gjelde ikke silikon caulk.
  • Erstatte metall døra sills som er skadet under fjerningen.