Hvordan å øke en Foundation stråle med en pneumatisk knekt

December 2

Hvordan å øke en Foundation stråle med en pneumatisk knekt

Gamle kanskje lide sagging foundation bjelker som følge av skiftende bakken eller forfall og forringelse av opprinnelige byggematerialer over tid. Med de rette verktøyene kan foundation bjelker heves og shored opp ganske vellykket. Det er viktig å ha riktig verktøy for denne type prosjekt, og en pneumatisk jack fungerer bra for denne jobben. Avhengig av hvor mye foundation strålen må være høynet, krever denne jobben flere dager med trinnvis gjøremål. Og gitt nødvendigheten av å flytte store, tunge gjenstander, som trebjelker, er det lurt å ansette flere assistenter til å hjelpe deg.

Instruksjoner

•Build et grunnlag for jack base ved å plassere en 6 x 6-tommers bjelke i underetasjen, rett under foundation strålen du vil øke. Sett to andre bjelker vinkelrett på først i hver ende av bjelken. Fest bjelker sammen med woodscrews, drevet ovenfra i 45-graders vinkel. Denne ordningen av bjelker i underetasjen gir grunnlag for jack, spre kraften av operasjonen over gulvet. Uten dette, bunnen av kontakten kan bare rykke inn betong gulvet i kjelleren som trykket er brukt. Bjelkene i hver ende gi stabilitet fjernlyset.

•Sett metall plater i hver ende av strålen og sette lally kolonner på hver av platene, utvide til bjelken. Et minimum skal av metallplater flere inches større enn bunnen av kolonnen å fordele kraften til kolonnen. Slå gjengede grunnlaget for kolonnene lally med en stor skiftenøkkel før de er tett mot foundation strålen.

•Sett en metallplate i midten av 6-av-6 fjernlyset. Som med lally kolonnene, jo større platen jo bedre, men sikre at den er større enn bunnen av kontakten med flere inches i hver dimensjon. Plasser pneumatiske kontakten på metallplaten. Sett en annen metallplaten over jack's stempelet og plassere en lally kolonne på kontakten. Løft kontakten til den er tett mot strålen.

•Slowly heve jack. Som strålen reiser, justere kolonnene lally på begge sider til de er tett mot strålen. Hev bjelken i svært små intervaller, ca 1/4 tommers samtidig.

Tips og advarsler

  • Heavy metal plater hjelpe spre kraften av jack mer jevnt.
  • Raise bjelken på små, trinnvise fremgangsmåter, og sikre at kolonnene støtter rett og nivå på hvert trinn underveis.