Hvordan å øke en blomst seng med tre

August 8

Hevet blomsterbed er et velkomment tillegg til landskapet som et funksjonelt og decorative formål. Mens sengene forhindre gartnere med svak ryggen bøying lav, de også øke appell og gir hagen en rustikk utseende. Hevet tre blomsterbed øke produksjonen siden hver kvadrat tomme er ment for planting, og de har også færre skadedyr og sykdom problemer. Gjør en 6-fots lange 4-fots-bredformat reist blomst seng med tre eller fire rader med landskapet tømmer oppå hverandre og sikret med pigger til å holde dem på plass.

Instruksjoner

•Arrange fire tømmer to 4-fots lengder og to 6-fots lengder--i et rektangel over valgte planting området med slutten av mot siden av den andre.

•Slit bakken 2 inches dypt rundt ytre og indre kantene av rektangulære tømmer disposisjonen bruke toppen av en spade.

•Trekk ut gress eller vegetasjon mellom det merkede perimeters for hånd. Løsne jorden rundt sta gress planter med en hand murskje før de gli ut av jord. Danne en 4 - til 6-tommers utgraving mellom det merkede perimeters å gjøre plass til veggene i landskapet tømmeret. Nivå basen med baksiden av en spade eller lengden på en 2-tommers med 4-tommers stykke trelast.

•Spread 2 inches av grov sand eller knust gavel over bunnen av grøften å hjelpe avløp og hindre landskapet tømmeret fra råtnende.

•Lay fire liggende tømmer over grus eller sand i utgraving. Kontroller at toppen av tømmeret er i nivå bruker en snekker nivå. Legge til eller fjerne knust grus eller sand under om nødvendig.

•Drill 1/2-inch pilot hull gjennom toppen av tømmer, linjeavstand hver 24 inches. Den nedre enden av en 10 - til 12-tommers lang metall rebar inn pilothull og pund det til toppen er flush mot rundt tre. Lengder rebar inn gjenværende pilot hullene i landskapet tømmeret. Pund hver rebar nøye inn i tre rammen å sikre det forblir nivå.

•Lay den andre raden i landskapet tømmer over den første raden. Pilot borehull gjennom hver lengden av tømmer, i den andre raden - to i et hjørne og en gjennom center. Kjøre en tømmer skrue gjennom hver pilothull som trenger landskapet tømmer rett under.

•Drill drenering hull gjennom tømmeret i den andre raden å gi utløp for overflødig vann. Bruker litt 1/2-inch spade, bore hull hver 4 fot gjennom siden hver tømmer, fra utsiden. Vinkel hvert hull litt oppover for å gi enkel utløp for vann. Sett inn en lengde på 3/8-tommers bred kobberrør gjennom hvert drenering hull å hindre dem fra tilstopping.

•Lay i tredje rad av landskapet tømmer over den andre raden og sikre hver med tre skruer.

•Spread 3-4 inches av grus over bunnen av hevet tre sengen å forbedre drenering. Legge til kvalitet matjord inntil 3 inches fra toppen.

Tips og advarsler

  • En 6-tommers av 6-tommers landskap tømmer er faktisk 5 1/2 inches bredt.