Hvordan å øke en betong uteplass med betong ruter

July 2

Med vinter regn på vei, kan du heve nivået på gamle betong patio. Dessverre i mange eldre boliger, eksisterende patio skive har avgjort og flom med hver vinterstorm. Mens ansette en entreprenør å fjerne og erstatte terrassen er et alternativ, trenger mange huseiere en billig og rask løsning. En gammel plate er lett dekket med ny betong ruter på en helg.

Instruksjoner

•Measure terrasse med et målebånd. Multiplisere bredden på lengden. Dette gir deg plassen opptaket og antall utleggere måtte dekke gamle terrassen. For eksempel er terrassen 8 av 10 fot. Åtte multiplisert med 10 tilsvarer 80 kvadrat fot. Forutsatt at pavers er 1 fots kvadrat, må 80 pavers.

• Kjør et nivå langs terrassen sjekke skråningen. Terrasser bør skråning fra bygninger slik at regnvann ikke dammen og sive inn i huset eller under. Også sjekke høyden på eksisterende terrassen. Du ønsker ikke å legge til 2 inches av pavers en patio overflate som er flush med bakdøren.

•Build rammer terrassen med press-behandlet to av fire platene. Kjører påler i bakken med en hammer, flush med toppen av styrene, og spiker dem å holde dem på plass.

•Fyll 2 inches av sand inn i rammen. Jevnt over gamle skive, dryss med vann og kompakt med en plate komprimator.

•Lay pavers sted, starter mot huset og flytte til kantene. Trykk på plass med en gummihammer. Sjekke høyden med et stykke skrap styret og nivå; Det må være en svak skråning fra huset.

•Spread sand over pavers, feie det inn i hver sprekk og spaltekorrosjon. Dryss med vann og gjenta til sanden fyller hver plass.