Hvordan å øke Crawfish i bakgården

October 10

Hvordan å øke Crawfish i bakgården

Crawfish, også kalt crawdads, finnes vanligvis i bekker, elver og dammer. Om det er mulig å heve disse skapningene inne i et akvarium, er en utendørs habitat best fordi det simulerer naturen. Slå en eksisterende utedamme i et habitat for din crawfish eller eller bygge en bakgård habitat plast svømmebasseng eller store plastkar. Før du begynner, bestemme hvor mange crawfish du skal øke.

Instruksjoner

•Velg en beholder å huse din crawfish som er minst 18 inches dyp. Du kan bruke en eksisterende bakgård dam, et barns plast svømmebasseng eller store plast verktøyet badekar. Crawfish er svært territorielle, så hvis du planlegger å holde mer enn noen av dem, må en stor container.

•Fyll nederst av beholderen med flere inches av grus. Bygge opp grus i en skråning å lage en dype enden og en grunne enden. Ikke bekymre deg om å bruke for mye grus; din crawfish nyte grave i den og bygge grotter i underlaget.

•Fyll beholderen med vann. I den grunne enden, bør vannet være 2 til 3 inches dyp. I deep end, bør det være ca 10 inches dypt.

•Introduce vannplanter til den grunne enden av beholderen. Planterøttene vil gi din crawfish med steder å gjemme samtidig også bidra til å oxygenate vannet.

•Legg andre elementer tjern eller beholder som gjemmesteder for din crawfish. PVC-rør, biter av drivved og rock grotter er gode valg.

Sette inn en dam filtersystem sirkulere vannet og fjerne avfall. Kjøpe en dam filter stor nok til størrelsen på din bestemt tjern eller beholderen.

•Introduce din kreps i dammen eller beholder og overvåke dem over de neste dagene. Hvis du finner crawfish kjemper overdrevet, er det mulig at du må fjerne de som forårsaker flest problemer eller begrense antallet crawfish du holde i beholderen.

•Løft din crawdads på et variert kosthold kokt salat, synker fisk mat pellets og reker. En gang i uken eller så, supplere din crawfish med noen fisk kjøtt diett.