Hvordan å øke brød deigen

May 22

Hvordan å øke brød deigen

Brød deigen må stige for et par forskjellige grunner - ikke bare har den bedre tekstur, noe som resulterer i en lysere brød, men smaken utvikler bedre også. Avhengig av hva slags gjær du bruker eller hva slags brød du gjør, dough må stige minst en gang og noen ganger to ganger. Hånd-formet brød krever vanligvis en ekstra stiger før bakervarer og noen oppskrifter foreslår en annen stiger etter deigen går i et brød pan.

Instruksjoner

•Plasser godt kneaded ballen brød dough i et stort glass bolle som er sprøytet med matolje. Spray toppen og siden av deigen med matolje også.

•Trekk noen plast brytes over toppen av glassbolle å forsegle det tett. La bollen av deigen sitte i en time eller til deigen har doblet i størrelse. Bollen skal stå i en varm område mellom 75 og 80 grader Fahrenheit.

•Punch deigen ned med knyttnevene å redusere størrelsen og endre formen dough til en ball igjen. Bryt bollen med plast brytes og la deigen sitte i en time, eller til du kan trykke fingertuppen i deigen og forlaget forblir. Hvis du brukte tørrgjær for å gjøre brød deigen, slå den ned og la den er stige en gang ikke nødvendig.

Tips og advarsler

  • Pass på å bruke varmt vann under blanding brød deigen. Dette vil hjelpe gjær vei bedre som vann ikke er varme.
  • Ikke tillate saltet å tiltre direkte innhold med gjær vannet mens brødet; i stedet, blande det inn i melet før den våte og tørre ingrediensene kommer sammen.