Hvordan å øke alkaliteten i en badestamp uten kjemikalier

May 14

Hvordan å øke alkaliteten i en badestamp uten kjemikalier

En badestamp er et utmerket sted å slappe av, krever disse apparatene forsiktig vedlikehold av vannets pH-nivå. Heve alkaliteten i vannet vil holde ditt vann blir etsende. Dermed naturlig innebærer mer arbeid enn bruk av kjemikalier, men kan oppnås ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

Heve alkaliteten i en badestamp uten kjemikalier

•Test vann regelmessig. Du vil finne pH testing kits på noen badestamp eller bassenget forsyning butikken. PH i vannet, ifølge Centers for Disease Control og Prevention, bør lese mellom 7.2 og 7,8. Hvis antallet er nedre enn dette, er det tid å heve alkaliteten.

•Lavere vanntemperaturen. Høy temperatur reduserer løselighet (evne til å oppløse) av den naturlig forekommende mineral kalsiumkarbonat. Dette kan øke surheten i badestamp vann, ifølge University of Michigan. Senke temperaturen i badestamp vann fra 105 grader Fahrenheit til 94 grader, for eksempel, kan du redusere uløselig kalsiumkarbonat til det halve, som resulterer i mer alkalisk vann.

•Drain oftere. Hvis du ikke skal bruke kjemikalier til å behandle alkaliteten i vannet, er en viktig måte å øke alkalitet holder vannet frisk. Endring av vann når en uke - i stedet for en eller to ganger i måneden, er effektive i å stoppe kalsiumkarbonat oppbygging som hever pH-verdier.

•Bruk destillert vann. Dette er vann som har blitt pulverisert, knepet og samlet i et skjema med langt færre mineraler tilstede. Selv om lugging gallon kanner med destillert vann fra butikken å fylle din badestamp er litt upraktisk, kan du kjøpe et hjem vann destillasjon system. Mens du kan forvente å betale $1000 til $2000 eller mer for en stor modell, kan det fortsatt være en god investering hvis du er forpliktet til å holde badestamp fri for kjemikalier.

•Dekk badestamp. Dette vil holde partikler falt i vannet som kan redusere alkaliteten. Hvis din badestamp på badet, inneholder felles husholdning rengjøringsmidler som toalett skål rengjøringsmidler store mengder saltsyre. Selv en skvett av syre i ditt vil øke Surhet og lavere alkalitet.

Tips og advarsler

  • Høy alkalitet føre vann å bli skyet, plugg filtreringssystemer, skjemaet mineral vekter på overflaten av badekaret og selv irritere huden. Det er viktig å teste badestamp er pH nivå regelmessig.