Hvordan å øke alkaliske nivået på et basseng

May 14

Hvordan å øke alkaliske nivået på et basseng

Bassenget alkalitet er et mål på hvor mye alkaliske stoffer i vannet. Det vanlige området for basseng alkalitet er fra 80 til 120 deler per million. Dette kan stabilisere pH-verdier av bassenget og forhindrer at plutselig pH endringer. Lav alkalitet årsaker flekker, metall korrosjon og brennende øyne. Høy alkalitet forårsaker skyet vann og klor ineffektivitet. Det er ganske lett å heve alkaliske et basseng.

Instruksjoner

•Test alkalitet nivået av vann. Dyppe bassenget vann strimmelen på vannet, gi dem et par sekunder for å registrere, deretter lese alkalitet nivå.

Finne ut hvor mye gallons av vann bassenget inneholder. Dette kan være oppført på siden av bassenget eller i manualen som fulgte med bassenget.

•Determine hvor mye du trenger å øke nivået av alkalitet. Bruke et basseng alkalitet diagram til å bestemme hvor mye natriumbikarbonat (bakervarer brus) må du høyne alkaliteten riktig beløp (se ressursene nedenfor). For eksempel, hvis du har en 5000-gallon pool og må du høyne alkaliteten av 30 deler per million, må 2,10 lbs. av natrium bikarbonat.

•Legg riktig mengde natriumbikarbonat til bassenget. Sjekk bassenget etter 24 timer med test strimler atter for å se hvis alkaliteten i retten nivåer.

Tips og advarsler

  • Premix natriumbikarbonat i en annen container. Legg til denne løsningen i bassenget å hindre synlig natriumbikarbonat på bunnen av bassenget.
  • Aldri prøve å legge til mer enn 10 lbs. av natrium bikarbonat samtidig. Alltid feile på lav side, som du kan legge til flere etter at du prøver på nytt.