Hvordan å nedsette en Leggy Ivy Houseplant

August 6

Hvordan å nedsette en Leggy Ivy Houseplant

Leggy refererer til houseplant vekst som ser ut som har blitt strukket vintreet - som er akkurat hva som har skjedd. Planter dyrket i utilstrekkelig lett stretch nå sollys, forlater stammer og vinstokker spindly og svak, som strekkes elastisk. I motsetning til strukket elastisk, kan ikke planter fortsette sin naturlige form, selv når tilstrekkelig lys. Å gjenvinne sin form og gå tilbake til kraftig vekst, trenger de litt hjelp fra deg.

Instruksjoner

•Examine vinrankene og planter tett for å bestemme mengden av trimming ivy anlegget skal tilbake til sunn vekst. Start på den voksende spissen, og jobbe deg tilbake til basen av anlegget. Lange strekninger av mer enn en tomme mellom sett med blader angir vintreet trenger omsorg.

•Klemme vintreet på punktet der avstanden mellom blader begynner å forlenge. Mengden av vintreet du trimme spiller ingen rolle, og vil ikke skade anlegget. Hensikten er å trimme anlegget til punktet der normal vekst vises. Gjøre kutt med saks eller en kniv like foran bladene du har tenkt å forlate på anlegget. Kutte hele anlegget tilbake til en høyde på 3-4 inches hvis hele anlegget er leggy og spinkel.

•Et din ivy til vannet renner fritt gjennom bunnen av potten jorda er jevnt fuktig. Flytte anlegget til lyse, indirekte lys. En nordlige og østlige vindu fungerer bra, men med noen filtrering, en sør vindu kan brukes.

•Et eføy når jord føles tørr 1 tomme under overflaten. Se for ny vekst skal vises i en uke eller to. Kraftig vekst ofte fortsetter innen et par uker.