Hvordan å montere Staghorn bregner på et tregjerde

May 9

Hvordan å montere Staghorn bregner på et tregjerde

Vokser naturlig på trær i sine opprinnelige jungelen vaner, kan staghorn bregner (Platycerium spp.) lett utdannet å vokse på et tregjerde. Når epiphytes - planter som vokser på andre planter uten å være parasitter til deres Salix--vokser staghorn bregner i et soilless miljø, matet av regn og råtnende vegetasjon og insekter. Staghorn bregner er pålitelig hardfør bare for US Department of Agriculture sonen 10 uten vinter beskyttelse.

Instruksjoner

•Purchase bagged, lang-fiber sphagnum torv moss; ikke bruk Baler torv mose som ofte selges som en jord endring. Nyt mosen i vann til det er mykt og fullt hydrated, omtrent en time.

•Velg en sunn staghorn bregne oppreist grønne blader og en intakt basale frond eller rundt "kragen." Fjerne din fern fra beholderen, hvis det er puttet, og ta forsiktig løs alle jord eller torv fra røttene. Ta vare ikke for å rive røttene. Skyll grundig røtter.

•Spread røtter i en sirkulær form. Ta en håndfull torv moss og klem ut overflødig vann. Forsiktig pack fuktig mosen på baksiden av din staghorn fern, i "cup" som er opprettet av den avrundede basale frond. Trykk mosen gjennom røttene fylle den runde frond og pakke mosen på røttene å dekke dem.

•Velg en monteringssted på gjerdet i et skyggefullt sted; direkte sol vil brenne den bregne blader. Finne sted høy nok som er utenfor rekkevidde av hunder, kaniner og andre små dyr.

•Enlist hjelp av en venn å montere en enklere jobb. Holde staghorn fern mot et tregjerde innlegg eller en oppreist gjerdeseksjon. Bruker nylon strømpebukse, strapping bånd eller hyssing, knytte bregne til gjerdet i et tic-tac-toe mønster, forlate sentrum av mønsteret åpen for din fern. Sikre alle gratis ender strømpebukse, hyssing eller tape med en stifting gun.

Tips og advarsler

  • Gartnere i kjøligere voksende soner kan montere staghorns direkte på et gjerde ved å montere dem i stedet på en treplate som henger på et gjerde. På denne måten kan du fjerne fjellet fra gjerdet og vokse din staghorn fern innendørs i kaldt vær.
  • Vann din staghorn fern med en vann wand tåke eller mild dusj innstillingen i tider med lite nedbør.
  • Gjødsle din fern med en flytende, foliar-feed gjødsel, som fisk emulsjon eller kompost tea, gang i måneden.
  • Brun fuzzy flekker på eldre, lavere hengende fronds er ikke indikatorer for dårlig plante helse. Dette er fern spores som produseres av fern planter i stedet for frø.
  • Ikke Oppbevar din fern stadig fuktig som dette kan råtne røttene. La det tørke grundig mellom Pottejorden.