Hvordan å montere en utvendig Spotlight

December 12

Spotlight tilbyr en måte å trekke oppmerksomhet til et element på eller nær et hjem eller bedrift. De brukes også til å forbedre sikkerheten i enkelte områder. Disse lavt til bakken, justerbar lysene kommer i vanlig bryter operert, tid eller lys-sensing modeller. Solar Spotlight er også tilgjengelig, men mengden lys som de gir er redusert og kan ikke fungere i alle situasjoner. Spotlight kits er tilgjengelig på de fleste oppussing og jernvareforretninger, eller hvor utvendig belysning produkter selges.

Instruksjoner

•Contact elektriker og har en GFCI uttak som er installert på plasseringen for søkelyset og en bryter i huset eller garasjen. Disse uttakene er utformet til å fungere best i utendørs miljøer.

•Velg det nøyaktige stedet for søkelyset på bakken. Les produsentens instruksjoner for nærmere detaljer om plassering for modell søkelyset kjøpt. De fleste spotlight kits kommer med innlegg som er tilsatt og tvinge lett i bakken, mens andre krever montering mer permanent av dette.

•Dig et lite hull i bakken med en hage sparkel eller spade. Få hole tre ganger diameteren på innlegget. Lengde er avhengig av lengden på stangen, men modellspesifikke instruksjonene vil gi dybden. Plasser pole i midten av hullet og mot bunnen. Kontroller at braketten monteringshullene ikke er gravlagt.

•Fyll et par inches av knust grus rundt stangen til å holde pole stødig. Kontroller pole å sikre den nivå og tilbake fylle jord i resten av hullet. Tamp jorda med en tamping verktøy eller skrap av tømmer så det er tett komprimert. Dette bidrar til å holde pole stivere enn å bruke løse jorden bare.

•La spotlight og montering braketten ned over toppen av stangen. Finn hullene i posten, og Opprett klammeren med hullene. Sett inn monteringsskruene gjennom braketten og inn i innlegget. Stramme skruene sikkert med en Phillips-skrutrekker.

• Kjør den elektriske kabelen fra lys til stikkontakten og koble den til. Bruk wire wraps med lyset å sikre kabelen til innlegget og la resten ligge på bakken eller begrave den litt under bakken å skjule den.

•Release retningsbestemt spenningen skruen på søkelyset og justere søkelyset mot retning nødvendig. Skru spenning sikkert og Finn vinkel spenningen skruen. Løsne skruen og justere vinkelen for å belyse den endelige plasseringen før strammer skruen ned.

Tips og advarsler

  • For timer lys og automatisk lys, følg instruksjonene om hvordan du angir disse funksjonene.
  • Plasser den elektriske ledningen på et sted trygt fra tunge foten trafikk eller andre skader.