Hvordan å montere en trykkmåler til en datakanal

July 9

Vanntrykket er hastigheten der vannet renner gjennom husholdning vannrør. Dette presset, avhengig av forhold - som er på en høyde over veien der byen vannforsyning røret er installert, for eksempel kan variere, men de fleste hjem har vanntrykket rundt 55 til 65 psi. Dersom trykket er for høyt i vannrør, det kan skade ledd og beslag knyttet til vann over tid, og dersom trykket er for lavt, bare en vedlikeholdslading av vann utenom kranene.

Instruksjoner

Slå av alle kraner og vann apparater i hjemmet så vannet er statisk i rørene. Finn en tappekran der en standard hageslange kan skrues på--dette er vanligvis en utenfor tappekran eller i en kjeller/buildup området.

•Wrap hvit tetting tape dobbelt klokken rundt kranens tråden og skruen på trykkmåleren for hånd. Skru den på plass med en pipe skiftenøkkel. Slå på kranen, vent ett minutt og lese innstillingen på måleren. Slå kranen av og bruke skiftenøkkelen fjerne måleren.

•Installer nederst andre kran på en annen gulvet av huset - som tappekran oppkobling på vaskemaskin - ta en annen lesning. To målinger vil gi en bedre og mer nøyaktig lesning av vanntrykket i ditt hjem.

Tips og advarsler

  • Lavt vanntrykk kan noen ganger forårsakes av gamle rør med fragmenter bryte ut på innsiden av røret. Men om trykket er for høyt eller for lavt, ringe ut en rørlegger å forsøke å sette presset til ønsket nivå.